aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETα πρώτα ονόματα για αντι-Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - Ο Έλληνας φαβορί και η επιστροφή βόμβα

Tα πρώτα ονόματα για αντι-Γκαρσία στον ΠΑΟΚ – Ο Έλληνας φαβορί και η επιστροφή βόμβα

H χρονιά δεν είναι ιδανική για τον ΠΑΟΚ και ειδικά τελευταία η ομάδα προκαλεί μεγάλους προβληματισμούς με την εικόνα της.

Πλέον, η ευθύνη βαραίνει και τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι αρκετό καιρό στον πάγκο της του Δικέφαλου και δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει τους Ασπρόμαυρους.

Μπορεί ο Ουρουγουανός τεχνικός να στηρίζεται με κάθε τρόπο από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήδη υπάρχουν κάποιοι ψίθυροι που λένε ότι εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις προπονητών ενόψει καλοκαιριού.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία, βέβαια, παραμένει το φαβορί με απόδοση 1.60 προκειμένου να είναι στην Τούμπα μέχρι την 1/7, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι με σοβαρές πιθανότητες.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, που έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στα Γιάννενα, έχει απόδοση 6.00, ενώ στους υποψήφιους με απόδοση 9.00 είναι και ο προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα.

Ένα ακόμα όνομα από τη Superleague υπάρχει στις υποψηφιότητες κι αυτό είναι του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος επίσης τα πάει περίφημα τη φετινή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης. H απόδοση για τον Σέρβο κόουτς είναι στο 12.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ