aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα... πήρε ο Ουζουνίδης: «Θα κάνετε αυτά που θέλω εγώ»

Τα… πήρε ο Ουζουνίδης: «Θα κάνετε αυτά που θέλω εγώ»

Τα άκουσαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κόντρα στον Λεβαδειακό την χειρότερη εμφάνισή τους στην φετινή σεζόν (παίζοντας βέβαια με αριθμητικό μειονέκτημα για αρκετή ώρα) και ίσως την χειρότερη από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί έξαλλος στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες του, στην οποία αναφέρθηκε στην απόδοσή τους. Στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν λίγα από αυτά που τους είχε ζητήσει και από τα όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις.

«Στο γήπεδο δεν μπαίνετε για να διασκεδάζετε, αλλά για να κερδίζετε. Σας έχω πει ότι σε παιχνίδια σαν το σημερινό, επειδή αντιμετωπίζουμε κλειστές άμυνες, θέλουν ιδιαίτερο τρόπο και κυρίως μεγάλη διάθεση για να τα πάρουμε. Σήμερα, είδα κάποιους από εσάς να κάνετε πράγματα που δεν έχουμε δουλέψει. Δεν έχετε έρθει στον Παναθηναϊκό για να παίζετε όπως θέλετε εσείς, αλλά όπως θέλω εγώ», τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ