aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα όνειρα καλά κρατούν για τον Πλατανιά

Τα όνειρα καλά κρατούν για τον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς παίζοντας για άλλη μια φορά όμορφο ποδόσφαιρο, νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Αστέρα Τρίπολης 3-0 στα Περιβόλια για την 22η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα των Χανίων να προσωρινά στην 5η θέση, διεκδικώντας είσοδο στα πλέι οφ και ευρωπαϊκή έξοδο. Απογοητευτικός ξανά ο Αστέρας.

Η ομάδα της Κρήτης, αθόρυβα συνεχίζει την εξαιρετική της παρουσία στο πρωτάθλημα. Εφθασε στις εννέα νίκες και έκτη στα Περιβόλια, όπου έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 11 συνολικά ματς και το κυριότερο προσφέρει και θέαμα.

Όπως συνέβη και σήμερα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν τρία γκολ, να δημιουργούν ευκαιρίες για άλλα τόσα και να ενθουσιάζουν τους λιγοστούς- είναι η αλήθεια-φίλους τους.

Για τον Αστέρα Τρίπολης η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται. Με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν ξανά αποθαρρυντική.
ΣΚΟΡΕΡ: 24′, 51′ Γιακουμάκης, 63′ Μουνάφο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 35′ Μουνάφο, 74′ Στάθης, 80′ Βάντερσον / 50΄ Καλτσάς, 81′ Δημούτσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (23′ Γιορέντε) , Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (79′ Στανισάβλιεβιτς) , Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνιεβιτς (64′ Πριτέντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Γκαϊντούτσικ (61′ Ιωαννίδης) , Σελίν, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (88′ Μπαστιανός), Καλτσάς, Μάσα (46′ Φαρίνια), Μανιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ