aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα είπε με τον Μαρινάκη ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της εθνικής Ελλάδος και του Βελγίου και είχε συνομιλία μαζί του, για περίπου μισή ώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής επιθετικός της Έβερτον συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών για το ενδεχόμενο επιστροφής τους στο λιμάνι, κάτι που φαίνεται να επιθυμεί και ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες.

Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τις δυο πλευρές να συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον Ολυμπιακό είτε τον ερχόμενο Ιανουάριο, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Μιραλάς, ο οποίος αποθεώθηκε από φιλάθλους του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο περιθώριο της αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδος, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κινήθηκε για την απόκτησή του από την Έβερτον, στο φινάλε της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, όμως τα «ζαχαρωτά» αποφάσισαν να μην τον παραχωρήσουν, ούτε και με τη μορφή δανεισμού. Ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδος, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εν όψει της τελικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας και δεν αποκλείεται το θέμα να επανέλθει στο προσκήνιο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ