aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα δεδομένα του deal Ολυμπιακού-Λεγανές για τον Σιόβα

Τα δεδομένα του deal Ολυμπιακού-Λεγανές για τον Σιόβα

Τις τελευταίες ημέρες είχαν κορυφωθεί οι διαπραγματεύσεις της Λεγανές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα. Η ρήτρα που είχε οριστεί από τον περασμένο Γενάρη έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ ωστόσο η συμφωνία έκλεισε στα 3 εκατ. ευρώ.

Στη διάρκεια των συζητήσεων, οι Ισπανοί ανέβασαν την προσφορά τους και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκε να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να ολοκληρωθεί το deal.

Η επιθυμία του διεθνούς στόπερ ήταν να συνεχίσει να παίζει στη LaLiga, δίνοντας προτεραιότητα στη Λεγανές, στην οποία απέκτησε ξανά αγωνιστικό ρυθμό. Από την πρώτη στιγμή, ο ισπανικός σύλλογος έδειξε πως ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μόλις οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία, ο Δημήτρης Σιόβας ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον μάνατζερ του Ίλια Ίβιτς και οι δυο τους θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα στη Μαδρίτη για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Ο παίκτης θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια, ενώ ο Ολυμπιακός εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία του, θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σιόβας θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να περάσει το υπόλοιπο μέρος των διακοπών του και στις 15 Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Λεγανές για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ