aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα δεδομένα για Σεμέδο και η στάση του Ολυμπιακού

Τα δεδομένα για Σεμέδο και η στάση του Ολυμπιακού

Στο προσκήνιο επανήλθε για τα καλά το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι «αετοί» θέλουν τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού, παρότι πρόσφατα αποκτήθηκε ο Γιάν Βερτόνχεν.

Άλλωστε, ο προπονητής της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς, γνωρίζει πολύ καλά τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό από τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Νεότερα ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ανέφεραν πως η Μπενφίκα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες, κάτι που έπαιξε ρόλο και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Γκιμαράες για τον Πέπε που ήρθε χθες το βράδυ στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο 30χρονος Κριστιάν Λέμα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει παίξει ως δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόιες και πριν στην Πενιαρόλ. Επίσης, μία ακόμη πρόταση που έχει φτάσει από την Μπενφίκα στους «ερυθρόλευκους» είναι ο 20χρονος Νεουέν Πέρες και πέρσι έπαιξε ως δανεικός στη Φαμαλικάο που έκανε την έκπληξη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ