aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα δεδομένα για Ανσαριφάρντ οδηγούν στον… Ίσακ τον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ οδηγούν στον… Ίσακ τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αν είχε εκείνος το δικαίωμα επιλογής του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Αυτό είπε και χθες το μεσημέρι στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου.

Ο 26χρονος φορ θα ήθελε να αγωνιστεί στους «πράσινους», λόγω και της παρουσίας του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον έφερε στην Ελλάδα, βρήκε τον εαυτό του στον Πανιώνιο και θεωρεί πως θα είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής και στη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, ο Ανσαριφάρντ πιάνει θέση ξένου, η οποία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι».

Κάπως έτσι φαίνεται πως περνάει σε πρώτο πλάνο η περίπτωση του Μίκαελ Ίσακ και πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο να συναντιέται εντός της ερχόμενης εβδομάδας με τον μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Άντερλεχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ