aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Συζητούν για την αποζημίωση Φερέιρα ΠΑΟΚ-Παλμέιρας»

«Συζητούν για την αποζημίωση Φερέιρα ΠΑΟΚ-Παλμέιρας»

Εξελίξεις για το μέλλον του Άμπελ Φερέιρα αναμένονται μετά το αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παλμέιρας και εκκρεμεί το deal των Βραζιλιάνων με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την αποζημίωση της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν έγκυρα Μέσα στη Βραζιλία, η Παλμέιρας έχει συμφωνήσει να επωμιστεί όλο το συμβόλαιο του Φερέιρα, που εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιό του έχει ρήτρα 7 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βραζιλιάνοι διαπραγματεύονται για να τον αποκτήσουν με μια αποζημίωση της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Από τις τάξεις της Παλμέιρας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως το deal θα ολοκληρωθεί και ο Φερέιρα θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Άλλωστε, γνωρίζουν πως ο Πορτογάλος ουσιαστικά παρέμεινε το καλοκαίρι επειδή θα ήταν καταστροφικό για την οικονομική ισορροπία του κλαμπ να έφευγε παίρνοντας τη μεγάλη αποζημίωση που δικαιούτο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία (και τον Αντρέ Βιεϊρίνια) εκλήφθηκε από πολλούς ως προάγγελος ανάληψης των ηνίων του ΠΑΟΚ από τον Ουρουγουανό, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό έργο τα τελευταία χρόνια στην Κ19 και έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να πάρει τα ηνία της πρώτης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ