aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σύνθημα για αντεπίθεση από Μαρτίνς

Αρκετά πραγματάκια είχε να πει στη βιντεοανάλυση μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε αρκετά στην εικόνα που είχαν οι Πειραιώτες με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, και δεν έδειξαν ανάλογο πρόσωπο κόντρα στους «πράσινους».

Εκείνο που τόνισε ο 48χρονος προπονητής ήταν πως όλα τα ματς έχουν την ίδια αξία για τους «ερυθρόλευκους», ανεξαρτήτου της δυναμικότητας του αντιπάλου, και έδωσε το σύνθημα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική.

Μάλιστα, δεν είπε ούτε κουβέντα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και αυτό λέει πολλά.

Ο Μαρτίνς έχει δείξει από την περσινή σεζόν πως πάει παιχνίδι με παιχνίδι της προετοιμασία του Ολυμπιακού, χωρίς να σκέφτεται το επόμενο και προετοιμάζει έτσι πάντα τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ