aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συνεχίζεται το σαφάρι για επιθετικό

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, για τη θέση του επιθετικού, θέλοντας να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει στη λίστα του το όνομα του Φεντερίκο Μακέντα, όμως τις τελευταίες ώρες έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά, προκειμένου να τσεκάρει όλες τις περιπτώσεις των παικτών, που έμειναν ελεύθεροι τις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου.

Ο Γιώργος Δώνης είναι σε επικοινωνία με τον Νταμπίζα, καθώς θα λάβουν από κοινού την απόφαση για τον παίκτη, που θα κληθεί να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό, της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πιεμπονγκσάντ και Άβρααμ Γκραντ, αναμένεται να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους, στο συγκεκριμένο θέμα, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από την πλευρά των «πράσινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ