aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυναγερμός στον ΠΑΟΚ με κρούσμα κορωνοϊού

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ με κρούσμα κορωνοϊού

Με το… αριστερό μπήκε ο Αύγουστος στον ΠΑΟΚ! Στους «ασπρόμαυρους» εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, με πολύ ήπια συμπτωματολογία, το οποίο αντιμετωπίστηκε με επιτυχία χάρη στα αντανακλαστικά του νέου ιατρικού επιτελείου του «Δικεφάλου».

Οι συντονισμένες κινήσεις που ακολούθησαν για ολόκληρο το τιμ έγιναν με βάση τα πρωτόκολλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας στάλθηκαν για επανέλεγχο, καθώς είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες τεστ για τον Covid-19 πριν από την έναρξη των προπονήσεων.

Οι καθιερωμένες εξετάσεις όλων (ποδοσφαιριστών και επιτελείου) ήταν αρνητικές, δεν εντοπίστηκε εκεί το κρούσμα, αλλά η ήπια συμπτωματολογία το κάνει ύποπτο. Μάλιστα κάποιοι ξένοι ποδοσφαιριστές είχαν υποβληθεί σε διπλό έλεγχο, ωστόσο συχνά μπορεί να μην ανιχνευθεί το κρούσμα.

Με απόφαση της διοίκησης απολυμάνθηκαν, προληπτικά, όλοι οι χώροι προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αργότερα μέσα στην ημέρα ή αύριο το πρωί δεν θα προπονηθεί η ομάδα.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν το κρούσμα επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, χωρίς κανέναν πανικό, προχωρώντας σε διπλό και τριπλό έλεγχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ