aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυμφώνησε με Γουάντι Ντέγκλα ο Νίκι Παπαβασιλείου

Συμφώνησε με Γουάντι Ντέγκλα ο Νίκι Παπαβασιλείου

Σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Γουάντι Ντέγκλα, Μάγκεντ Σαμί ήρθε ο Νίκι Παπαβασιλείου προκειμένου να διαδεχθεί τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο του αιγυπτιακού συλλόγου.

Μετά τον Τάκη Γκώνια ένας ακόμη πρώην προπονητής του Εργοτέλη θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Γουάντι Ντέγκλα. Άλλωστε στην ιδιοκτησία και των δύο συλλόγων βρίσκεται ο Αιγύπτιος Μάγκεντ Σαμί.

Ο 49χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο έπειτα από μόλις πέντε μήνες και θα εργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του εκτός Ελλάδας και Κύπρου, αφού την σεζόν 2015/16 είχε θητεύσει στον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιούνιο το όνομα του Κύπριου τεχνικού είχε ακουστεί ξανά για την Γουάντι Ντέγκλα, αλλά τελικά ο Τάκης Γκώνιας ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Καΐρου με τον Παπαβασιλείου λίγους μήνες αργότερα να καταλήγει στον Πανιώνιο.

Θυμίζεται, ότι πριν από λίγες μέρες ο Τραϊανός Δέλλας έφτασε κοντά σε συμφωνία με την Γουάντι Ντέγκλα, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ