aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Συμφωνία Τζιοβίνκο - Αλ Χιλάλ για λύση συμβολαίου, κλείνει στον ΠΑΟΚ»

«Συμφωνία Τζιοβίνκο – Αλ Χιλάλ για λύση συμβολαίου, κλείνει στον ΠΑΟΚ»

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση Τζιοβίνκο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της Σαουδικής Αραβίας, ο Ιταλός άσος προβάρει τα «ασπρόμαυρα».

Το κεντρικό πρόσωπο στην ελληνική μεταγραφική επικαιρότητα αποτελεί ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου.
Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο «Δικέφαλος του Βορρά» συζητάει απευθείας με τον Ιταλό ατζέντη του ποδοσφαιριστή και δείχνει να έχει την υπομονή που χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας τόσο σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, με αρκετές παραμέτρους και πολλές εμπλεκόμενες πλευρές.
Από την άλλη δε την Τετάρτη (28/07), ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικό Σιρά αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με την πλευρά του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ