aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυμφωνία στα 2,4 εκατ. ευρω και 3ετές συμβόλαιο ο Αράο!

Συμφωνία στα 2,4 εκατ. ευρω και 3ετές συμβόλαιο ο Αράο!

Η υπόθεση δεν είναι τωρινή. Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται την μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο από τις 2 Ιουλίου. Πάντα κάτι προέκυπτε ωστόσοι και οι Βραζιλιάνοι είτε αξίωναν περισσότερα χρήματα, είτε έβαζαν κι άλλους στο κόλπο (βλ. ΠΑΟΚ). Ομως τις τελευταίες ώρες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι προχωρήμενες κι όπως προκύπτει από την Βραζιλία υπάρχει συμφωνία.

Οι Βραζιλιάνοι επέμεναν μέχρι και χθες στα 2,8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου μέσου του οποίου όμως το συμβόλαιο τελειώνει το 2019. Ο Ολυμπιακός δεν ανέβαινε πάνω από τα 2,4 εκατ. ευρώ αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή που το deal φαντάζει δεδομένο. Αυτό τόνιζαν και οι Βραζιλιάνοι. Αλλωστε ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο χαφ για τριετές συμβόλαιο και όπως χαρακτηριστικά έγραφαν οι συμπατριώτες του δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βρίσκεται στην Ελλάδα για την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Το… καλό για την υπόθεση του Γουίλιαν είναι πως η Φλαμένγκο διατηρεί το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και δεν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι στην μεταγραφή για ν’αλλάξει κάτι στις απαιτήσεις. Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι κι αύριο να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ