aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Συμφωνία ΠΑΣ Γιάννινα - Ερυθρού Αστέρα, ταξιδεύει στο Βελιγράδι ο Κόντε»

«Συμφωνία ΠΑΣ Γιάννινα – Ερυθρού Αστέρα, ταξιδεύει στο Βελιγράδι ο Κόντε»

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/07) ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας ότι έχει δεχθεί προτάσεις για την παραχώρηση του Πέδρο Κόντε, αλλά και τονίζοντας πως υπάρχουν ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό επιθετικό. Εντούτοις, περίπου ένα 24ωρο αργότερα, δημοσίευμα της σερβικής Mozzartsport κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων για τη μεταγραφή του 30χρονου στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η σερβική ομάδα θα πληρώσει 600.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε δύο δόσεις των 300.000. Αναφέρεται, δε, πως η αρχική απαίτηση των Ηπειρωτών ανερχόταν στα 800.000, ποσό το οποίο μειώθηκε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Κόντε θα ταξιδέψει άμεσα στο Βελιγράδι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Αλεξάνταρ Πέσιτς αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ ο έτερος φορ. Νίκολα Στοίλικοβιτς. είναι τραυματίας, εξ ου και ο λόγος που η απόκτηση ενός επιθετικού έχει τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα. Πρώτος στόχος ήταν ο Ρίτσμοντ Μποάτσια, όμως η μεταγραφή του «ναυάγησε», όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Ούγκο Βιεϊρά και Χασάν. Όσον αφορά στον Κόντε, καθοριστικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στη Superleague και έχει σχηματίσει θετικότατη άποψη για τις ικανότητές του.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και μέχρι πρότινος βρισκόταν σε επαφή μαζί του, ενώ προχθεσινό (25/07) δημοσίευμα από τη Βοσνία έκανε λόγο για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Σαμπάμπ, Ατλέτικο Νασιονάλ και Μπαρανκίλα της Κολομβίας για εκείνον. Ο 30χρονος πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ την περασμένη σεζόν στη Superleague, ενώ ανήκει στον ΠΑΣ από το καλοκαίρι του 2016, όταν αποκτήθηκε από την ισπανική Μερίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ