aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυλλυπητήρια από τη Θύρα 7 για τον θάνατο οπαδού του Παναθηναϊκού

Συλλυπητήρια από τη Θύρα 7 για τον θάνατο οπαδού του Παναθηναϊκού

Εδώ και λίγες ώρες είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ένας φίλος του Ολυμπιακού από τον σύνδεσμο της Λήμνου έχασε τη ζωή του κατά το ταξίδι του στην ισπανική πόλη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Θύρας 7 Λήμνου κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν φίλος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Επειδή η παραπληροφόρηση είναι ένα από τα πολλά κακά του Ελληνα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα εξής. Κανένας οπαδός του Ολυμπιακού μας και μέλος του Συνδέσμου μας δεν βρέθηκε νεκρός κατά την διάρκεια της εκδρομής μας στην Βαρκελώνη. Ευτυχώς. Δυστυχώς, όμως, ένα Λημνιό παιδί, φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλά πάνω από όλα φίλος μας, δέχθηκε το άσχημο χτύπημα από τη μοίρα κατά τη διάρκεια δικού του ταξιδιού στο εξωτερικό.

Προφανώς και εδώ ταιριάζει γάντι η φράση “εδώ δεν χωράνε οπαδικά”.  Γιατί προφανώς μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, η αγάπη για τα εμβλήματα και τα χρώματα πάνε περίπατο. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα και με κανέναν. Ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού θέλει να εκφράσει τα ειλικρινέστατα και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Δημητράκη, καλή αντάμωση και χαιρετίσματα στα παιδιά από ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ