aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυγκλονιστικές στιγμές με 10χρονο φίλαθλο του Παναθηναϊκού (pics)

Συγκλονιστικές στιγμές με 10χρονο φίλαθλο του Παναθηναϊκού (pics)

Συγκλονιστικές και δύσκολες στιγμές βίωσε ένας πιτσιρικάς φίλος του Παναθηναϊκού με το κεφάλι του να εγκλωβίζεται στα κάγκελα και μετά από μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του συλλόγου να καταφέρνει να βγει από εκεί σώος και αβλαβής. Ήταν στην Θύρα 9 του γηπέδου της Ριζούπολης όπου ο μικρός έβλεπε τον αγώνα. Επειδή ήθελε να δει πιο καλά το ματς έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα κάγκελα. Ωστόσο μετά από 60 λεπτά προσπάθησε να βγει από εκεί και κατάλαβε πως είχε σφηνώσει.

Ο 10χρονος φοβήθηκε, όπως και ο πατέρας του. Έτσι ζήτησαν βοήθεια. Στο σημείο πήγες ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος, αλλά και οι φυσιοθεραπευτές, Μάνος Κασαπάκης και Κώστας Σπανέας. Με συντονισμένες κινήσεις αλλά και με τη βοήθεια και άλλων οπαδών που ήταν στο σημείο τράβηξαν τα κάγκελα και κατάφεραν να ανοίξουν με αποτέλεσμα ο 10χρονος να βγάλει το κεφάλι του και χωρίς να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα. Εκεί ήταν και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που είχε γίνει αλλαγή λίγο νωρίτερα εξαιτίας του τραυματισμού του. Ενδιαφέρθηκε για τον πιτσιρικά και μάλιστα του έδωσε και μία φανέλα του. Ο μικρός μετά το τέλος αυτής της… περιπέτειάς του ήταν πιο ανακουφισμένος από ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ