aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συμπαίχτης του Λαΐφη ο Χουλτ;

Στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Ποκονιόλι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο ο Νίκλας Χουλτ. Ο βελγικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Προτεραιότητα τους  σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dh.net» αποτελεί η απόκτηση του Σεμπάστιαν Ποκονιόλι του οποίου το συμβόλαιο με τη Γουεστ Μπρομγουιτς έληξε πρόσφατα.

Ο Βέλγος άσος έχει προσφορά από την Μπράιτον προκειμένου να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ακόμα η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Σε περίπτωση που δεν έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του Σα Πίντο υπάρχει εναλλακτικό πλάνο το οποίο περιλαμβάνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή για τη συγκεκριμένη επιλογή έχει δώσει θετική εισήγηση και ο πρώην άσος της Σταντάρ, αλλά και του Παναθηναϊκού, Πολ Εμποκού που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκλας Χουλτ. Αξίζει να σημειωθεί πως με βάση το δημοσίευμα οι Βέλγοι εκτιμούν ιδιαίτερα τις δυνατότητες του Σουηδού καθώς θεωρούν πως πρόκειται για έναν πολύ ευφυή παίκτη, ενώ αναφορά γίνεται και στο γεγονός ότι έχει παρουσίες με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ