aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖόρικος ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Europa: Και η Αντβέρπ στο δρόμο του!

Ζόρικος ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Europa: Και η Αντβέρπ στο δρόμο του!

Ζόρικος ο δρόμος του Ολυμπιακού στο Europa!

Αντιπάλους που δεν τον φοβίζουν -αλλά ανεβάζουν τον συντελεστή δυσκολίας για την πρόκριση- θα έχει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Europa League. Οι Πειραιώτες θ’ αντιμετωπίσουν Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ.

Λίγο καλύτερη… αντιμετώπιση από την κληρωτίδα του Europa League θα ήθελε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ.

Η γερμανική ομάδα ήταν η πιο απευκταία αντίπαλος από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας (μαζί με τη Λέστερ), ο τουρκικός σύλλογος (στον οποίο αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας) είναι πάντα ομάδα με φιλοδοξίες και ισχυρή έδρα, ενώ και η Αντβέρπ πέτυχε μεγάλη ανατροπή στα πλέι-οφ επί της Ομόνοιας για να βρεθεί στους ομίλους.

Θυμίζεται ότι στο ανανεωμένο Europa League οι πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στους «16», ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι των ομίλων του Champions League θα δώσουν έναν επιπλέον γύρο νοκ άουτ νωρίτερα.

Η φάση των ομίλων αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου κι ολοκληρώνεται στις 9 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ