aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ζήτησε χρόνο ο Ουζουνίδης, δύσκολα θα πει το “ναι”»

«Ζήτησε χρόνο ο Ουζουνίδης, δύσκολα θα πει το “ναι”»

Τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα του Άρη Θεσσαλονίκης φαίνεται να οδηγούν τον προπονητή Άκη Μάντζιο προς την έξοδο.

Μάλιστα δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας metrosports.gr κάνει λόγο για τηλεωνική επικοινωνία χθες το βράδυ ανάμεσα σε Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Πρόεδρο των κιτρινόμαυρων Θόδωρου Καρυπίδη, προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του Ελλαδίτη τεχνικού.

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ άκουσε όσα είχε να του πει ο Καρυπίδης και του ζήτησε χρόνο για να σεκφτεί το ενδεχόμενο να εργαστεί ξανά στην ΕΛλάδα και να καθίσει στον πάγκο του Άρη.

Το δημοσίευμα:

Η ήττα του Αρη από τον Ιωνικό, σε συνδυασμό με την ισοπαλία με τον ΟΦΗ οδηγεί τον Ακη Μάντζιο προς την έξοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που Θόδωρος Καρυπίδης άρχισε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Μία από τις επιλογές του είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πρώην προπονητής της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες το βράδυ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του Ελληνα προπονητή. Ο Ουζουνίδης άκουσε τα όσα είχε να του πει ο Καρυπίδης και του ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ελλάδα και να καθίσει στον πάγκο του Αρη.

Ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε από τη διοίκηση της Κραϊόβα μετά την ήττα του ρουμάνικου συλλόγου από τη Λάτσι στην Αλβανία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Europa Conference League. Καλά πληροφορημένη πηγή που βρίσκεται στο περιβάλλον του παίκτη, υποστηρίζει ότι ο Ουζουνίδης που προσφάτως είχε δηλώσει ότι δύσκολα θα επέλεγε ως νέο επαγγελματικό προορισμό τη Super League 1, ότι ο Ουζουνίδης δεν καλοβλέπει την πρόταση των «κίτρινων».

Αυτό σημαίνει, αν τελικώς ο Ελληνας προπονητής δεν αλλάξει στάση, ότι ο Αρης θα πρέπει να αναζητήσει σε άλλο πρόσωπο τον διάδοχο του Ακη Μάντζιου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αρης θα πάει στον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με τον Παναθηναϊκό με τον Μάντζιο στον πάγκο ή αν θα κοουτσάρει την ομάδα ο Τόλης Τερζής της Κ19 ως υπηρεσιακός.

Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν καμία διάθεση να υπερασπιστούν τον Μάντζιο όταν τους τέθηκε το ενδεχόμενο να απολυθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ