aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζαχίντ: «Δεν θα έλεγα όχι…»

Συνέντευξη, στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Γκίας Ζαχίντ, με τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή να αναφέρεται και στο ενδεχόμενο παραμονής του στο αθηναϊκό «τριφύλλι» καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το ερχόμενο Καλοκαίρι και αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ. Γενικά δε μιλάω γι’ αυτό, προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στα ματς που έχουμε για να πάρει ο Παναθηναϊκός όσα περισσότερα μπορεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το τί θα κάνω το καλοκαίρι δεν το ξέρω, θα πρέπει να περιμένω. Ίσως πρέπει να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ για να συζητήσουμε την κατάσταση και μετά να αποφασίσουμε. Για την ώρα δεν το σκέφτομαι. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος, θέλω να κάνω καλά πράγματα όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ και να προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο να βοηθήσω το σύλλογο και μετά θα σκεφτώ το μέλλον μου».

Για το τί θα έκανε αν αποφάσιζε μόνος του, απάντησε: «Δεν ξέρω είναι δύσκολο να πω. Όπως είπα πριν, πραγματικά αγαπώ την περίοδο που βρίσκομαι εδώ. Στο σύνολο, στον σύλλογο, με την ομάδα, στην πόλη, μου αρέσουν όλα. Οπότε δε θα έλεγα όχι στο να παραμείνω, αλλά πρέπει να το δω με διαφορετική ματιά όταν τελειώσει αυτή η περίοδος. Θα δούμε τί θα πει κι ο ΑΠΟΕΛ, αλλά το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό είναι εκπληκτικό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία, οπότε το να συνέχιζα σε αυτό το σύλλογο δε θα έλεγα όχι. Αλλά υπάρχουν πολλά θέματα στο κάδρο και πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Το τί θα συμβεί στο μέλλον θα φανεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ