aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπογράφει και μπαίνει άμεσα ο Βράνιες στην ΑΕΚ

Υπογράφει και μπαίνει άμεσα ο Βράνιες στην ΑΕΚ

Ημέρα μιας ακόμη μεγάλης επιστροφής, μετά από αυτή του Σέρχιο Αραούχο, είναι η σημερινή για την ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναμένεται μέσα στη μέρα να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην «Ένωση» υπογράφοντας για 2+1 ή για 3 χρόνια. Η συμφωνία με τον Βόσνιο στόπερ, που θα εισπράττει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως, είναι δεδομένη, όπως και με την Άντερλεχτ που θα τον αποδεσμεύσει.
Μάλιστα, αν τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν εγκαίρως, ο 31χρονος άσος θα μεταβεί από τα γραφεία της ΠΑΕ ακριβώς απέναντι και θα είναι στην απογευματινή προπόνηση που θα γίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε ο Βράνιες θέλει να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της προετοιμασίας και να είναι διαθέσιμος για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Θεωρητικά, πάντως, μπορεί να δηλωθεί ακόμη και για τα ματς με τη Βελέζ για τον δεύτερο προκριματικό (22 και 29 Ιουλίου).
Ήδη από χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Σέρχιο Αραούχο, που απομένει να σταλούν κάποια έγγραφα από την ισπανική ομοσπονδία για να μπορεί να δηλωθεί στην UEFA εν όψει των αναμετρήσεων με τους Βόσνιους. Η σχετική διορία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και κάθε ομάδα έχει δικαίωμα δύο αλλαγών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ