aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπέγραψε και ανακοινώνεται ο Μάρκοβιτς

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Μάρκοβιτς

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Σερβία βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα, χθες υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια με τους μάνατζέρ του βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Εκεί κάθισαν μέχρι αργά το βράδυ, αφού υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν και, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι πληροφορίες λένε ότι υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δεν υπήρξε, ωστόσο, καμία ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού ή Παρτίζαν για την θετική κατάληξη που είχε η υπόθεση του νεαρού στόπερ, ο οποίος μάλιστα θεωρείται ο «καλύτερος στόπερ της ανατολικής Ευρώπης» στην ηλικία του και το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει εδώ και αρκετό καιρό με την Παρτίζαν, στην οποία δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 15% για την επόμενη μεταγραφή του 19χρονου στόπερ.

Το προηγούμενο διάστημα η υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε «κολλήσει», αφού ο Ολυμπιακός φέρεται να του έδινε 150.000 το χρόνο και εκείνος κάποια στιγμή αξίωσε τα διπλά (για την ακρίβεια οι μάνατζέρ του). Ωστόσο, η «χρυσή τομή» βρέθηκε κάπου στη μέση και ο Μάρκοβιτς θα παίρνει ετησίως 225.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ