aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξανά στο προσκήνιο ο Αντερλάν Σάντος

Το όνομα του Αντερλάν Σάντος επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, μετά το δημοσίευμα της «lasprovincias.es» που κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των ερυθρολεύκων και της Βαλένθια για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες κι ότι παρά το ενδιαφέρον της Σάο Πάολο, ο παίκτης αναμένεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, είτε με ελευθέρα μετεγγραφή είτε ως δανεικός με δικαίωμα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Σάντος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τις «νυχτερίδες» έναντι 9.500.000 ευρώ, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Στη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε μόλις σε 12 παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βαλένθια είναι θετική στην παραχώρηση του Σάντος με ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Ντιεμερσί Εμποκανί, ο Ολυμπιακός ψάχνει τον παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο παραμένει στα υπόψη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να στραφεί σε μία ελληνική λύση. Ποια είναι αυτή; Ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 25χρονος φορ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τη Νότιγχαμ. Μάλιστα, η πληροφορία ότι κάτι παίζει με τον Ολυμπιακό προέρχεται από την Αγγλία και όχι από Πειραιά μεριά. Ωστόσο, οι Άγγλοι σημειώνουν πως ο Βέλλιος πριν από μερικές μέρες ενημερώθηκε ότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Φόρεστ στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή από βδομάδας.

Πάντοτε σε μία μετεγγραφική περίοδο πολλά μπορούν να ανατραπούν και να συμβούν. Ο Βέλλιος, αν πιστέψουμε τους Άγγλους, είναι μία επιλογή που τη σκέφτονται οι ερυθρόλευκοι για να πλαισιώσει τους Ανσαριφάρντ και Βέργο στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ