aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΒΟΜΒΕΣ Καραπαπά σε Πετρίδη! (pic)

Δριμεία επίθεση στον ΑΠΟΕΛ και στον πρόεδρο του, Πρόδρομο Πετρίδη εξαπολύει μέσω ανάρτησης του στο facebook o Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κωνσταντίνος Καραπαπάς. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων για τη μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στην ομάδα του Πειραιά.

Πρώτο θέμα η «πίκρα» για τον Πιέρο (pics)

«Έχει πικραθεί λιγάκι η ελληνική πλευρά»

Αναλυτικά: «Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό και με το αν είναι “θυμωμένος” για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα. 1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Διοικητικό Συμβούλιο. Απο τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί. Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι. 2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του… Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι… Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ