aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Βόμβα» με Σα Πίντο στον Ατρόμητο!

Τέλος -εντελώς ξαφνικά- από τον Ατρόμητο ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη λήξη της φετινής σεζόν, αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο Σα Πίντο ενημέρωσε την ομάδα ότι έχει έρθει πολύ δελεαστική πρόταση για τον ίδιο από το Βέλγιο και παρά το γεγονός ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες και τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες, θέλει να αποχωρήσει, αφού βλέπει την προοπτική ως πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Από την πλευρά της η διοίκηση, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος εξέφρασε τάσεις φυγής, δεν υπήρχε περίπτωση να τον κρατήσει με το… ζόρι και έτσι συμφώνησε να τον παραχωρήσει, καθώς στο συμβόλαιό του προβλέπεται και ένα buy-out, σκέλος που εκ προοιμίου δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει κόλλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις κορυφαίες ομάδες του Βελγίου, η μοναδική ομάδα που ψάχνει προπονητή είναι η Σταντάρ Λιέγης, ομάδα στην οποία υπήρξε και παίκτης ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ