aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒόλος και Λαμία έβαλαν σε... καραντίνα το ποδόσφαιρο

Βόλος και Λαμία έβαλαν σε… καραντίνα το ποδόσφαιρο

Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες δίχως κίνητρο που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δίχως φιλάθλους στο άδειο Πανθεσσαλικό οδήγησε Βόλο και Λαμία σε μια ανούσια ισοπαλία χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που ήταν το χειρότερο των play out ως τώρα.

Οι δύο ομάδες σε ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες δεν βρήκαν ποτέ στο 90λεπτο ρυθμό, έμειναν στην ισοπαλία και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Κατά διαστήματα ανώτερος ο Βόλος που δεν μπόρεσε πάντως να βρει το τέρμα της νίκης που θα έκρινε το ματς όπως φάνηκε.

Το ματς

Κάκιστο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ανώτερος κατά διαστήματα ο Βόλος, αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ καμία από τις πέντε τελικές στην εστία που έβγαλε στο ματς.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα, με τη Λαμία να γίνεται η ομάδα που προσπαθούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά και να βγάλει ευκαιρίες, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ο Βόλος έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους με τον Τσαούση στο 12’ να κάνει συρτή σέντρα και τον Μάντζη από τη μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα με προβολή λίγο άουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 30ο λεπτό και ανήκε και πάλι στον Βόλο. Ο Γκουαρατσένα με το κεφάλι βρήκε τον Μάντζη στην μικρή περιοχή, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να μην μπορεί υπό πίεση να τελειώσει σωστά τη φάση με το βολ πλανέ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ο Βόλος πίεζε κυρίως από την δεξιά πτέρυγα, ενώ η Λαμία προσπαθούσε να βρει διαδρόμους στην κόντρα. Σε μια τέτοια φάση στο 57’ απείλησε με τον Σάλιακα που έκανε μόνος την κατεβασιά, αλλά το σουτ του από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στην αγκαλιά του Καραγκιόζη, ενώ στο 64’ ο Βιγιάλμπα έκανε το γυριστό αλλά ο Τσοκάνης έδιωξε με το κεφάλι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μάντζης.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Δημούτσος, Σάλιακας, Σασί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ