aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βοηθήθηκα πολύ στην Ανόρθωση, σε μία ομάδα με Ιστορία»

«Βοηθήθηκα πολύ στην Ανόρθωση, σε μία ομάδα με Ιστορία»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Sport24.gr» ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος έδειξε μέσα από τις αναφορές του πως δεν ξεχνάει την παρουσία του στην Ανόρθωση και πως είναι ευγνώμων γι’ αυτούς που τον επέλεξαν να φορέσει τα κυανόλευκα και να πάρει αρκετές ευκαιρίες για να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής.

Ο Κουλούρης αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Έχει μάλιστα το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι πέτυχε το πρώτο γκολ σε κάθε φιλικό του Δικεφάλου. Επίσης, μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά τη θητεία του ως δανεικός στην Ανόρθωση και στους στόχους του.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή που αφορά στην παρουσία του στην Ανόρθωση και στους στόχους του:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είναι μία καλή αρχή και από τις προπονήσεις φαίνεται ότι κάνουμε καλή προετοιμασία. Νιώθω καλά και φαίνεται στις προπονήσεις. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος».

Για το τι έχει αλλάξει ο ίδιος στην προσέγγιση που έχει στο ποδόσφαιρο: «Πήγα σε μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό (σ.σ. Ανόρθωση) και με βοήθησε πολύ. Είναι μία ομάδα με ιστορία και με βοήθησε το προπονητικό τιμ. Είχε καλούς παίκτες στο ρόστερ. Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι οι νεαροί, με καλά ματς στα πόδια μας και με εμπειρίες. Άλλαξαν πολλά στον εαυτό μου και το σημαντικότερο είναι ότι έψαξα να πάω δανεικός γιατί τα ματς σε κάνουν πιο δυνατό. Εκτός αγωνιστικού χώρου έφυγα από τα πάντα και συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου. Άλλαξα και τον τρόπο παιχνιδιού μου».

Για τον προσωπικό στόχο του φέτος: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν πάντα και το ‘χα δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να κάνω μία καλή προετοιμασία να βρω τα πατήματά μου. Και αυτό γίνεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και γκολ, ό,τι μπορώ να δώσω. Θέλω να αρχίσω να καθιερώνομαι στον ΠΑΟΚ και αυτή η χρονιά είναι από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου. Να καθιερωθώ και να βλέπω κάθε χρόνο ξεχωριστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ