aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒιτάλ: «Αν μείνω στον Παναθηναϊκό θα δώσω το 100%»

Βιτάλ: «Αν μείνω στον Παναθηναϊκό θα δώσω το 100%»

Είναι αν μη τι άλλο από τους παίκτες, που δεν έχουν αποδώσει -για την ώρα τουλάχιστον- τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς στους «πράσινους» και μένει να δούμε το καλοκαίρι ποια θα είναι η απόφαση του «τριφυλλιού», καθώς, θυμίζουμε, υπάρχει οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του για 4 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος, πάντως, ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι TNT Sports, εκφράζοντας τη θέληση του να επιστρέψει στην Κορίνθιανς, συμπλήρωσε, ωστόσο, πως αν μείνει στον Παναθηναϊκό, θα δώσει το 100%.

Αναλυτικά είπε: «Από τη στιγμή, που έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιανς, είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται από αυτήν. Εγώ είμαι πρόθυμος να επιστρέψω, θέλω πολύ να φορέσω ξανά τη φανέλα μιας τέτοιας ομάδας σαν την Κορίνθιανς. Παρακολουθώ πάντα τον σύλλογο και θα ήθελα να επιστρέψω. Αλλά αν είναι το θέλημα του Θεού να μείνω στην Αθήνα, θα μείνω εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δουλειά, που μπορώ, προκειμένου να πετύχω σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι παίκτες. που περνούν από την Κορίνθιανς. κρατούν αυτήν τη μικρή θέση στην καρδιά τους εξαιτίας του μεγαλείου της. Όταν ζεις καθημερινά την ομάδα αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός της και δεν υπάρχει τρόπος να το εξηγήσεις με λόγια».

Για την την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, ο 24χρονος Βραζιλιάνος υπογράμμισε: «Ναι, αυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω προσαρμοστεί. Δεν ήταν εύκολο για μένα, ήταν η πρώτη φορά, που έφυγα από τη χώρα μου και ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Ήταν περίπλοκο, αλλά με βοήθησε να μάθω πώς να το αντιμετωπίσω.

Υπάρχει θέμα επικοινωνίας και πρέπει να το διαχειριστείς όπως μπορείς. Οι άνθρωποι στο εστιατόριο βλέπουν ότι δεν μπορείς να τους μιλήσεις, αγχώνονται και μετά αγχώνουν και εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ