aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια, επί της Αχαρνών, το βράδυ της Τετάρτης (22/09), έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα newsit.gr!
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, οι περισσότεροι οπαδοί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και πλησιάζοντας το κτήριο, φαίνεται πως έγιναν αντιληπτοί από κάποιους οπαδούς του «τριφυλλιού», αφού ακούγονται βρισιές.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί της ΑΕΚ παραβίασαν την πόρτα στο ισόγειο και προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά προς τον σύνδεσμο, κρατώντας πυρσούς, πυροσβεστήρα, αλλά και αιχμηρά αντικείμενα.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, που ανέβαιναν τη σκάλα, εμφανίζεται να χτυπάει κάποιους με ένα αντικείμενο!

Θυμίζουμε, από τις οκτώ προσαγωγές που έγιναν για τα επεισόδια στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.

Οι κατηγορούμενοι είναι Έλληνες ηλικίας 21, 25 και 31 ετών.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ