aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒίντεο: Η αποβολή στον Κωστή και η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' μετά από απαίτηση των...

Βίντεο: Η αποβολή στον Κωστή και η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’ μετά από απαίτηση των οπαδών του

Διακόπηκε οριστικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά για τη 10η αγωνιστική της Super League 2, μετά από απόφαση των «ερυθρόλευκων» να μην συνεχίσουν στο παιχνίδι, διαμαρτυρόμενοι για τη φάση της αποβολής του Κωστή, στο 22ο λεπτό.

Μετά τη μεγάλη ένταση που προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα αφού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β’ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής Βάτσιος και οι βοηθοί του έφυγαν για τα αποδυτήρια και όταν επέστρεψαν μετά από περίπου 40 λεπτά, οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς και αποχώρησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα, η απόφαση αυτή των «ερυθρόλευκων» πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση των οπαδών της ομάδας, να μην συνεχίσουν στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ