aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαθμός παραμονής για Ατρόμητο και… επτάδας για ΟΦΗ!

Βαθμός παραμονής για Ατρόμητο και… επτάδας για ΟΦΗ!

Η μπίλια κάθισε στη… μέση! Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και ευκαιρίες, Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 και πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι έκαναν έναν ακόμη βήμα πλησιάζοντας την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας ξανά τον Αστέρα Τρίπολης.

Στους 31 βαθμούς πλέον ο Ατρόμητος που παίζει την επόμενη αγωνιστική στον Βόλο, στους 41 ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, με ένα λάθος του Επασί να δίνει την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να σκοράρουν. Ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας βγήκε μπροστά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, με τον Κλωναρίδη να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια, υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να ανεβάζει ρυθμούς προς το τέλος του ημιχρόνου, με τον Νέιρα να χάνει μια απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 41’ δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Με το πόδι στο γκάζι ο ΟΦΗ και στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε δυνατά και πίεζε τον Ατρόμητο. Ο Φελίπε στο 48’ έκανε το 1-1, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Μπαλογιάννη. Στο 53’ ο Καρτάλης πήγε να διπλασιάσει τα τέρματα για τους Περιστεριώτες, αλλά το γύρισμά του δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του.

Ο Επασί έκανε μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Κλωναρίδη στο 63’ και στην συνέχεια του ματς έβγαινε μπροστά σε κάθε απειλή των αντιπάλων. Γενικότερα ο ΟΦΗ πίεζε αρκετά στο δεύτερο μέρος την ομάδα του Κρις Κόλμαν, η οποία έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο 86’ οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε Φελίπε, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση και του είπε «όχι». Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να παραμένει και οι δυο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες από το Περιστέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ