aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαρύ πρόστιμο στον Ατρόμητο για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Βαρύ πρόστιμο στον Ατρόμητο για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ατρόμητο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, στους Περιστεριώτες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 58.500 ευρώ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου μισή ώρα.

Παράλληλα, ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε και με άλλες 4.500 ευρώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει η ΠΑΕ για τα δύο παιχνίδια να φτάνει τις 63 χιλ. ευρώ!

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 19 χιλ. ευρώ, ενώ της επιβλήθηκαν άλλα 1000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πρόστιμα επεφύλασσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο και σε Άρη (7.500), Ιωνικό (5.000), Παναιτωλικό (1.500), ΠΑΟΚ (9.500) και ΠΑΣ Γιάννινα (4.000).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ