aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETuttosport: «Ο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να δεχθεί την ανταλλαγή Μανωλά – Καμαρά»

Tuttosport: «Ο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να δεχθεί την ανταλλαγή Μανωλά – Καμαρά»

Οι πληροφορίες για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» να επαναφέρει στο προσκήνιο το σενάριο της μεταγραφής του Μαντί Καμαρά στη Νάπολι στο πλαίσιο της επιστροφής του 30χρονου διεθνούς στόπερ στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ που αναδημοσιεύεται από διάφορα άλλα μέσα στην Ιταλία, οι ερυθρόλευκοι ζητούν 10 εκατομμύρια ευρώ από τους παρτενοπέι σε περίπτωση που προχωρήσουν στην ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών.

Είναι ένας όρος που, όπως επικαλούνται οι Ιταλοί, δεν καλύπτει τους παρτενοπέι και με όπλο τον Μίνο Ραϊόλα κάνουν προσπάθεια ν’ αλλάξουν τα δεδομένα. Ο δαιμόνιος έχει αναλάβει να πείσει τους πρωταθλητές Ελλάδας να δεχθούν την ανταλλαγή, χωρίς να λάβουν τα επιπλέον χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ