aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤσεκάρει τον Σαρ της Μπάγερν ο Ολυμπιακός!

Τσεκάρει τον Σαρ της Μπάγερν ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν και κινείται, αν και διακριτικά, δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Μία από τις θέσεις, λοιπόν, στην οποία «ψάχνονται» οι πρωταθλητές Ελλάδας, είναι εκείνη του δεξιού μπακ και η Live Sport αναφέρει πως στην «ερυθρόλευκη» λίστα βρίσκεται η δύσκολη περίπτωση του Μπουνά Σαρ!

Στον 30χρονο Σενεγαλέζο έχει μπει πωλητήριο από τους Βαυαρούς μετά την απόκτηση του Μαζραουί και στο εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις -αρκετές- ομάδες, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφού ο Σαρ «αρέσει» σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, ενώ, εκτός όλων των άλλων, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Το τελευταίο, πάντως, δεν θα είναι πρόβλημα, από την άποψη ότι η Μπάγερν δεν θα αξιώνει και πάρα πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.

Για την ιστορία, τον αγόρασε αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ πριν από περίπου δύο χρόνια από τη Μαρσέιγ, αλλά ο Σαρ δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 27 φορές με τους… μόνιμους πρωταθλητές Γερμανίας!

Η χρηματιστηριακή του αξία έπεσε μέσα σε αυτήν τη διετία από τα 9 εκατ. ευρώ -το 2020- στα 3 σήμερα, παραμένει, φυσικά, όμως, μία εξαιρετική περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ