aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρίτος με «τριάρα» ο αεράτος… Aris

Μόνο η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βάζει φρένο στον Άρη! Η ομάδα του Μπούργος μετά τις σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μέσω των οποίων εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, επικράτησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στους «Ζωσιμάδες» και έκλεισε τη χρονιά του με πανηγυρικό τρόπο.

Οι «κίτρινοι» καθάρισαν την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο, καθώς έδειχναν πολλές φορές να παίζουν μόνοι τους στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον «άδειο» ΠΑΣ, ανοίγοντας το σκορ στο 8’ με τον Φαμπιάνο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το καθοριστικό τέρμα που «κλείδωσε» το τρίποντο για τον Άρη σημείωσε ο Καμαρά στο 22’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμπακατά στο 81’ με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Με αυτούς τους βαθμούς, ο Άρης τερμάτισε στην τρίτη θέση και αρχίζει ήδη την υλοποίηση του σχεδιασμού για το Europa Conference League. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν, από την οποία έβγαλε από τη… μύγα ξύγκι και ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι πολλών αλλαγών.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (73’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι (62’ Κόντε), Καραχάλιος (7’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (58’ Μπρούνο Γκάμα), Ιτούρμπε (53’ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα, Καμαρά (73΄Δεληζήσης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ