aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρεις μετεγγραφές στα σκαριά για τον ΠΑΟΚ

Τρεις μετεγγραφές στα σκαριά για τον ΠΑΟΚ

Στην επόμενη σεζόν έχουν στρέψει ήδη το ενδιαφέρον τους άπαντες στον ΠΑΟΚ, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη της φετινής χρονιάς και να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη για το Europa Conference League πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εκείνο που προκύπτει μετά τη σύσκεψη κορυφής στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια είναι πως ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ήδη έτοιμους τρεις παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής και ο Ρουμάνος προπονητής έχουν κάνει ήδη τη σχετική προεργασία, ώστε αυτοί οι ποδοσφαιριστές να έρθουν σύντομα στην Τούμπα και να ενισχύσουν την ομάδα.
Οι δύο άνδρες περιμένουν την έγκριση των Γιώργου και Ιβάν Σαββίδη, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές, ενώ παράλληλα καλούνται να λύσουν και τα ζητήματα αποχωρήσεων και των αποδεσμεύσεων παικτών που δεν υπολογίζονται.

Όπως σημειώνει σήμερα η Live Sport, στην πρώτη κατηγορία φαίνεται πως ανήκουν οι Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ολιβέιρα, ενώ στη δεύτερη μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Κάργα, Νάσμπεργκ που δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ