aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρεις εναλλακτικές για Ελίασον έχει η ΑΕΚ Αθηνών

Τρεις εναλλακτικές για Ελίασον έχει η ΑΕΚ Αθηνών

Στην απόκτηση αριστερού εξτρέμ έχει ρίξει το βάρος η ΑΕΚ, ενώ ίσως ακολουθήσουν άλλες δύο προσθήκες, στις θέσεις του αριστερού μπακ και του οκταρο-δεκαριού. Σύμφωνα με την Live Sport, η «Ένωση» δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος επιμένει να θέλει να φύγει από τη Νιμ, για την οποία σκόραρε χθες σαν αλλαγή στον αγώνα της για τη Ligue 2.

Παρά την επιμονή του προέδρου της γαλλικής ομάδας πως ο Σουηδός άσος δεν πωλείται, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν ζητήσει υπομονή για λίγες ακόμη μέρες από τους «κιτρινόμαυρους» θεωρώντας πως θα αλλάξει στάση.

Πάντως στην ΑΕΚ δεν εστιάζουν αποκλειστικά στον Ελίασον. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, για τις οποίες μάλιστα έχουν γίνει επαφές, κι αν για κάποια υπάρχει συμφωνία πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ελίασον θα προχωρήσουν στη μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στη Γαλλία, έναν στην Ισπανία κι έναν από άλλο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στον Μιχάλη Μπακάκη, τα περί επαφών με την Γκόρνικ διαψεύστηκαν. Η «Ένωση» θα συζητούσε για την πώληση του 30χρονου μπακ με ένα ποσό μεταξύ 700 χιλ. και 1 εκατ. ευρώ, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπολογίζει κανονικά στον διεθνή άσο, έστω κι αν όχι ως πρώτη επιλογή μετά την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ