aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πλάνο με Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ατομικές προπονήσεις ξεκίνησε χθες το απόγευμα ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την οριστική συμφωνία του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος στόπερ θα επανενταχθεί βήμα-βήμα αστην ομάδα, με στόχο να αρχίσει προπονήσεις και με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους». Κάτι που βέβαια θα συμβεί όταν το κρίνει και το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», το τι ακριβώς θα γίνει με τον Σεμέδο πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Θεωρητικά, το πλάνο είναι να παίξει ορισμένα ματς και να μπει στην αγορά για να πωληθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η έκπληξη.

Δηλαδή, μετά τον Ιανουάριο που θα τον χρειαστεί ο Ολυμπιακός – από τη στιγμή που θα απουσιάσουν αρκετοί Αφρικανοί παίκτες του στο Κόπα Άφρικα – να μπορέσει να δώσει λύσεις στον προπονητή του.

Το ζητούμενο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι ο Σεμέδο όσο το δυνατό πιο σύντομα να είναι σε θέση να παίξει, αφού έχει να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό από τα τέλη Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ