aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο παλεύει για την καλύτερη λύση ισπανόφωνου προπονητή ο Κορδόν στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Το παλεύει για την καλύτερη λύση ισπανόφωνου προπονητή ο Κορδόν στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Η πρόσληψη του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και ο Αντόνιο Κορδόν έχει επικεντρώσει εκεί τις προσπάθειές του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή ισπανόφωνου προπονητή.

Μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή λίγες ακόμη μέρες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το στάτους για κάποιους συγκεκριμένους στόχους, που θεωρούνται μεν δύσκολοι αλλά δεν είναι ανέφικτοι.

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ και ο Χοσέ Μπορδαλάς παραμένουν στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, με τον πρώτο πάντως να έχει απορρίψει ήδη στο παρελθόν τρεις φορές τον Ολυμπιακό δείχνοντας διάθεση να περιμένει κάτι από μεγάλο πρωτάθλημα ή εθνική Ισπανίας και τον δεύτερο να μην αποφασίζει για τίποτα προτού τελειώσει η προσπάθεια της Χετάφε να σωθεί.

Στην ατζέντα υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Κίκε Σετιέν, ενώ πάντα «παίζουν» και οι δύο Αργεντινοί, Ερνάν Κρέσπο και Τάτα Μαρτίνο. Στην Ισπανία ενέπλεξαν χθες και το όνομα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, του 69χρονου Χιλιανού που συνεργάστηκε σε Μπέτις (όπου παραμένει) και Βιγιαρεάλ με τον Κορδόν, ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ και Ρίβερ Πλέιτ.

Λογικό κι επόμενο είναι μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή να έχουν «παγώσει» και τα ζητήματα του ρόστερ, παρότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει γεμάτη ατζέντα με ονόματα και περιμένει τον νέο τεχνικό για να βάλουν μπρος και στην ενίσχυση της ομάδας. Όσον αφορά στην υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ακόμη δεν έχει υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου του και όσο αυτό δεν συμβαίνει πάντα υπάρχει κίνδυνος να προκύψει κάποια πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα και να χαθεί.

Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στη LaLiga. Αντίθετα, ο Ντιαντιέ Σαμασέκου αναμένεται να πάρει δεύτερη ευκαιρία από τη Χόφενχαϊμ και λογικά δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, παρά τις καλές του εμφανίσεις στα playoffs.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ