aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό

Το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό. Η συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Και λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, το ενδιαφέρον, κυρίως του κόσμου, αλλά και των media, έγινε πιο έντονο. Και ήδη άρχισαν τα πρώτα σενάρια. Πάμε, όμως, να δούμε πού βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση, για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα τι ισχύει.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Μαροκινό σέντερ φορ και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10, πριν από λίγες ημέρες, έγινε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού, στο οποίο ξεκαθαρίστηκε κάτι πολύ σημαντικό. Ξεκαθαρίστηκαν οι προθέσεις των δύο πλευρών. Και αυτές είναι πλέον σαφείς. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ελ Αραμπί και ο αρχισκόρερ των Πειραιωτών θέλει να «δέσει» στον Πειραιά έως και στο τέλος της καριέρας του.

Η συνάντηση έγινε με τον καθ’ ύλην αρμόδιο και για αυτόν τον λόγο οι γνωρίζοντες είναι βέβαιοι ότι οι θετικές εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Χωρίς, ωστόσο, να βιάζονται και να προτρέχουν. Εξάλλου, σε μία διαπραγμάτευση, όλα είναι πιθανά. Αν και στη συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχει κοινή επιθυμία για συνέχεια. Απλώς από εδώ και πέρα θα πρέπει να γίνουν σαφείς οι όροι της νέας συμφωνίας.

Επιθυμία του Ελ Αραμπί είναι υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων στον Ολυμπιακό, κλειστό ή έστω με αυτόματη ανανέωση μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Στον Πειραιά δεν έχουν θέμα με αυτό. Και λογικό αυτό το ιδιότυπο 1+1 είναι που θα δώσει τη λύση στο βασικό ζήτημα που έθεσε ο Μαροκινός. Επίσης, σε ό,τι έχει να κάνει το οικονομικό σκέλος, είναι σαφές ότι η συμφωνία θα αλλάξει.

Αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του προβλέπει καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 2.000.000 €, συν μπόνους που ανεβάζουν κι άλλο το συνολικό ποσό. Γίνεται κατανοητό ότι στα 35 του χρόνια, ο σπουδαίος σκόρερ δεν περιμένει να λάβει αντίστοιχο ποσό για να ανανεώσει. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να το έχει ήδη αποδεχθεί αυτό. Και πλέον απομένει να πέσουν στο τραπέζι οι λεπτομέρειες των συμβολαίων, ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Και όταν συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στην προηγούμενη ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Αραμπί ο εκπρόσωπός του, ο οποίος επί της ουσίας είναι ο οικονομικός σύμβουλός του και αυτός που χειρίζεται τα οικονομικά ζητήματα των διαπραγματεύσεων, είχε δημιουργήσει αρκετά ζητήματα με τις απαιτήσεις και τα τερτίπια του. Ωστόσο, στο τέλος ο Γιουσέφ πήρε πάνω του το θέμα του συμβολαίου του. Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα έληξε. Ωστόσο, τώρα επιθυμία όλων των πλευρών είναι να λήξει το θέμα χωρίς να χρειαστεί να τα πουν οι δύο άνδρες. Και αυτό θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και παρά το γεγονός ότι ο στράικερ των πρωταθλητών έχει ομάδες από… εξωτικές αγορές που ορέγονται την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ