«Το μήνυμα του Ρομπέρζ στον Κίρζη σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες»

Με τον Βαλεντέν Ρομπέρζ και τις «τσαλακωμένες» σχέσεις του Γάλλου στόπερ με τον Απόλλωνα είπε να ασχοληθεί η στήλη «Πληροφοριοδότης» στην «Ώρα των σπορ», επειδή άκουσον-άκουσον, είναι ένα από τα ονόματα που «παίζουν» τις τελευταίες ημέρες στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

«Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός (κι άλλοτε στόπερ του Άρη) δεν φαίνεται να’ χει μέλλον στην κυπριακή ομάδα, από την στιγμή που «τσαλάκωσε» τις σχέσεις του με τον κόουτς, Σωφρόνη Αυγουστή (σ.σ. κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με άλλους έχει διαφωνίες ο Γάλλος)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα και ακολούθως προστίθεται πάλι με δόση ανακρίβειας: «Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι… κακές γλώσσες στο “νησί της Αφροδίτης”, ο 33χρονος στόπερ φέρεται να μετέφερε στον πρόεδρο του Απόλλωνα πως με τον συγκεκριμένο κόουτς δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν το πρωτάθλημα».

Και καταληκτικά, το πάει και ένα βήμα παρακάτω: «Κι επειδή αυτή η πρόβλεψη έφτασε και στα αυτιά του κόουτς, όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε δεν μπορούν να συνυπάρξουν πλέον και οι δύο κάτω από την ίδια στέγη. Από την στιγμή που η διοίκηση δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη της απ’ τον κόουτς, αυτός που θα κουνήσει μαντίλι είναι ο Ρομπέρζ».

Όλα τα πιο πάνω αποτελούν ισχυρισμούς παρασκηνιακής στήλης, αφού θυμίζουμε ότι ο Ρομπέρζ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy είχε υποστηρίξει άλλα, ότι δηλαδή «δεν είπα ποτέ ότι είχα πρόβλημα με τον προπονητή, το πρόβλημα ήταν με άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ