aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το κίνητρο του Άρη στα Γιάννενα

Άλλο ένα παιχνίδι απέμεινε στον Άρη για την ολοκλήρωση των φετινών του υποχρεώσεων.

Οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κίτρινοι» κατάφεραν κόντρα στην ΑΕΚ να πετύχουν μία τεράστια ανατροπή και να εξασφαλίσουν το ένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς αδιάφορη η τελευταία υποχρέωση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, υπάρχει και το κίνητρο της κατάληψης μίας καλύτερης θέσης στη βαθμολογία, αφού η ομάδα του Μπούργος μπορεί να τερματίσει ως τρίτη αλλά ως δεύτερη (στην περίπτωση που έχει «Χ» το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα).

Ο Άρης, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και να σημειώσει μία μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.
Σχεδόν η μισή ομάδα είναι στα… κόκκινα, αφού ποδοσφαιριστές όπως ο Φαμπιάνο, ο Ματίγια, ο Ντουκουρέ, ο Ιτούρμπε έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά από τα διαδοχικά ματς και ιδιαίτερα η «κίτρινη» μεσαία γραμμή.

Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Αργεντινό προπονητή στην απόφαση να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να φρεσκάρει την ενδεκάδα και να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το τελευταίο ματς της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ