aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το ενδιαφέρον για Άλτμαν

Το μέλλον του Όμρι Άλτμαν στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο Νίκος Νταμπίζας αναμένει την αξιολόγηση του Γιώργου Δώνη, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι αμφιβολίες που υπάρχουν για την παραμονή του Ισραηλινού επιθετικού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έχουν φτάσει και στην πατρίδα του, όπου ο ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετικό όνομα.

Ασφαλώς, η προοπτική του Άλτμαν δεν αφήνει ασυγκίνητες αρκετές ομάδες στο Ισραήλ. Όλοι έχουν εικόνα για τις ικανότητες του 25χρονου στράικερ από την παρουσία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρότι στο ενδιάμεσο έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ο Άλτμαν προσφέρει ένα δελεαστικό ποδοσφαιρικό «πακέτο» για τους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι οικείοι του Άλτμαν έχουν δεχτεί ερωτήσεις για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή και αν θα είχε τη διάθεση να συζητήσει τον επαναπατρισμό του. Προς το παρόν, ο Άλτμαν είναι απόλυτος: η προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Ισραήλ, παρά μόνο για διακοπές.

Περαιτέρω, ο Άλτμαν ξέρει ότι οι επικεφαλής του «τριφυλλιού» αξιολογούν το ρόστερ και περιμένει τις αποφάσεις τους. Όταν τον καλέσει ο Νταμπίζας, ο Άλτμαν θα μιλήσει μαζί του και θα μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως, η επιθυμία του παίκτη είναι να μείνει στην Αθήνα και στην τρίτη χρονιά του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2020) να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ