aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το δίλημμα του Αλμέιδα εν όψει Άρη

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στο «Βικελίδης» (21:15) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στη διάταξη της ομάδας του και παρότι… ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, είναι πιθανό να υπάρχει τουλάχιστον μια αλλαγή στο βασικό σχήμα. Ο Αργεντινός προπονητής εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Γιόνσον δίπλα στον Σιμάνσκι κάνοντας λίγο πιο συμπαγή την ομάδα του αμυντικά.

Ο Δανός απουσίασε λόγω τραυματισμού και ασθένειας αντίστοιχα από τα δύο τελευταία ματς και η «Ένωση» έκανε καλές εμφανίσεις με μοναδικό «κόφτη» τον Πολωνό κόντρα σε Παναιτωλικό και Ιωνικό, ωστόσο ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στον Άρη.
Σε περίπτωση που επιλεγεί σχήμα με αμφότερους, τότε το πιθανότερο είναι να «θυσιαστεί» ο Ελίασον, μολονότι προέρχεται από ματς με δύο ασίστ, ενώ πιο δύσκολο είναι να μείνει εκτός ο Λιβάι Γκαρσία που συν τοις άλλοις έχει και καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Απίθανο είναι να μείνουν εκτός ενδεκάδας ο Πινέδα ή ο Γκατσίνοβιτς, όπως και ο Αραούχο.

Στις υπόλοιπες θέσεις, οι επιλογές είναι μάλλον ξεκάθαρες. Ο Μοχαμάντι θα διατηρήσει τη θέση του αριστερού μπακ αφού ο Χατζισαφί ακόμη δεν προπονείται στο φουλ και έχει ταλαιπωρηθεί από βαριά ίωση, ο Ρότα έχει τον πρώτο λόγο αντί του Σιντιμπέ για τα δεξιά αφού ο Γάλλος δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο σε ένα τόσο απαιτητικό ματς, ενώ το δίδυμο των Βίντα και Μουκουντί στα μετόπισθεν δεν «σπάει». Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Τσούμπερ και Άμραμπατ για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών, αλλά μάλλον θα έρθουν από τον πάγκο στη διάρκεια του ματς.
Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ