aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το αντίο του Σάρλια στον Παναθηναϊκό

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως υπήρξε οικονομική διαφορά στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Σάρλια κι έτσι εκείνος δεν θα παραμείνει τελικά στο «τριφύλλι». Ο ίδιος θέλησε να χαιρετήσει κι εκείνος με την σειρά του την ομάδα που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του κι έκανε έτσι μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί ανέφερε μερικά από τα επιτεύγματα της ομάδας τον καιρό που φορούσε την φανέλα της και στην συνέχεια επεσήμανε πως έκανε φίλους που θα έχει για μία ζωή, αλλά και πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος για την διετία που πέρασε στους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάρλια:

«Δύο σεζόν, 49 παιχνίδια, 30 clean sheets, δύο φορές καλύτερα άμυνα του πρωταθλήματος, κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος, μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, φίλους για μία ζωή. 100% ειλικρινής, μηδέν συνεντεύξεις. Μετά από όλα – μηδέν απαντήσεις σε fake news. Πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον καιρό μου στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ και καλή τύχη!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ