aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τι «παίζει» με ΑΕΚ και Χαφέζ…

Μια λύση που αξιολογείται από την ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι δεδομένα του πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Καρίμ Χαφέζ.

Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που είχε απασχολήσει και το 2015 και βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τους «κιτρινόμαυρους», που αναζητούν έναν παίκτη για αντι-Χουλτ, καθώς δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Αιγύπτιος μπακ-χαφ ανήκει στη Γουάντα Ντέγκλα (ομάδα της πατρίδας του), στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το 2018 ως ελεύθερος, αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στη Μαλάτιασπορ ως δανεικός κι ενώ νωρίτερα (για έξι μήνες περίπου) είχε βρεθεί στην Κασίμπασα με το ίδιος καθεστώς. Συνολικά έχει 23 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Η «Ένωση» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον σύλλογο όπου ανήκει, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει. Η Γουάντα Ντέγκλα ζήτησε 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι η ΑΕΚ δεν δείχνει σε πρώτη φάση διατεθειμένη να δαπανήσει τόσα χρήματα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου.

Η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» αντιπρότεινε να δώσει 150.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον 24χρονο άσο. Ο πρόεδρος των Αιγύπτιων, Μαγκέντ Σαμί, δεν απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τόσα χρήματα, αλλά έριξε έναν σημαντικό όρο στο τραπέζι. Να μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr και όπως προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι 35% για την επόμενη μεταγραφή του Χαφέζ. Πάντως, το τελευταίο διάστημα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, έπειτα και από την απαίτηση της άλλης πλευράς..

Ο Αιγύπτιος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Λιρς, Ομόνοια, Λανς, Γουάντα Ντέγκλα, Μπασακσεχίρ, Κασίμπασα, Μαλάτιασπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ