aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει άμεσα… ενισχύσεις ο Φερέιρα

Η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη μεταξύ του Αμπέλ Φερέιρα και του Γιώργου Σαββίδη στο Χορστ, όπου πραγματοποιείται το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «καίγεται» για έναν επιθετικό και έναν χαφ, ο οποίος θα καλύψει το τεράστιο κενό που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή.

Ο 40χρονος προπονητής μετέφερε τις σκέψεις του στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως «θέλω τους συγκεκριμένους παίκτες μαζί μου στις 18 του μήνα, στην αναχώρηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, γιατί αλλιώς θα έχουν τεράστιο πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο νεαρός Σαββίδης απάντησε ότι «φυσικά και θα αποκτηθούν οι παίκτες που θέλεις, έχουμε και την εντολή του προέδρου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, μην ανησυχείς».

Επιθυμία του κ. Φερέιρα είναι ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή να είναι επιπέδου Champions League και να μπορέσει να κάνει τη διαφορά, αφού θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας στις δικές του πλάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ