aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνς ο Λοβέρα, έντονο ενδιαφέρον από Κύπρο»

«Θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνς ο Λοβέρα, έντονο ενδιαφέρον από Κύπρο»

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στην Ομόνοια και ο Αργεντινός θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «to10.gr», θα προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνες να του δώσει μια ευκαιρία. Θα συμμετάσχει τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασιστεί στη συνέχεια το τι μέλλει γενέσθαι…

Για τον Λοβέρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κύπρο και άλλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα αποφασίσει κάτω έως ότου τον τσεκάρει ο Μαρτίνς, σημειώνει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα:

«Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού ενημερώθηκε να επιστρέψει στις 14/06 και ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο 23χρονος εξτρέμ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ελβετική Λουκέρνη, με τη φανέλα της οποίας έχει 26 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ και θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνς να του δώσει μία ευκαιρία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Ομόνοια (16 συμμετοχές, 4 ασίστ), επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και να αποφασιστεί στη συνέχεια τι μέλλει γενέσθαι. Για τον 23χρονο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κύπρο και άλλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα αποφασίσει κάτι έως ότου τον τσεκάρει ο Μαρτίνς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ