aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τέζαρε» τον ψυχωμένο Ατρόμητο ο Ολιβέιρα!

«Τέζαρε» τον ψυχωμένο Ατρόμητο ο Ολιβέιρα!

Έσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, η ΑΕΚ κατάφερε να… λυγίσει τον ψυχωμένο Ατρόμητο χάρη σε ένα γκολ του Ολιβέιρα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2).

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα αυτογκόλ του Μανδά (χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και στην πλάτη του) αλλά και ακόμη ένα τραγικό του λάθος, δίνοντας… ασίστ στον Ολιβέιρα για το 2-1. Ο Ατρόμητος, όμως, που είχε προηγηθεί με τον Μανούσο, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έφερε το ματς στα ίσα στο 90ο λεπτό με τον Ανδρούτσο αλλά ο Ολιβέιρα εμφανίστηκε ως απο μηχανής Θεός και… τέζαρε τους Περιστεριώτες στο 90’+3’.

Ελέγχεται για την διαιτησία του ο Βασίλης Φωτιάς αλλά και οι διαιτητές στην αίθουσα του VAR καθώς δεν τον κάλεσαν να δει τη φάση του 86ου λεπτού, όταν ο Μάνταλος πήγε με τα δύο πόδια στον Χαρίση.

Κάπως έτσι, με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 17 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς, με τον Ατρόμητο να μένει στους 11. Την ερχόμενη εβδομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Περιστεριώτες παίζει στην έδρα του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ